close icon
Velkommen til Copykrea

Vi har opdaget, at du gennemser fra et andet sted til det, der svarer til dette websted. Vi har ikke et websted til det land, du besøger os fra, men vi har et verdensomspændende websted. Bekræft venligst hvilket websted du gerne vil besøge.


Betalingsmetoder

Du kan vælge at betale med næsten alle metoder på Copykrea.

I Copykrea har vi flere forskellige betalingsmetoder, så du kan vælge den, der passer dig bedst. Vores hjemmeside har en 256-bit kryptering, hvilket garanterer sikkerhed under alle betalingsprocesser.

Kredit-/debitkort

Vi accepterer alle større kredit- og betalingskort, såsom Dankort, Visa, Mastercard og American Express ved hjælp af en betalingsgateway. Dine kortoplysninger videregives ikke til Copykrea, og vi er naturligvis ikke ansvarlige for deres opbevaring. Ud over at det er hurtigt og nemt at vælge at betale med kort betyder det, at ordren behandles med det samme.

PayPal

Hos Copykrea kan du betale med PayPal uden yderligere gebyrer. Du skal blot indtaste den e-mailadresse, der er knyttet til din PayPal-konto, når du bekræfter din ordre. Finansielle og personlige data krypteres automatisk under afsendelse af følsomme oplysninger til PayPals servere.

Du kan fraktionere prisen på dit køb med PayPals udsættelsessystem, men administrere det direkte fra deres platform. Det vil sige, at det ikke er noget, der afhænger af vores websted, men PayPal vil være den, der foretager betalingen, og derefter vil du blive opkrævet til dig.

Google Pay

Du kan betale med din mobiltelefon, dit smartwatch eller enhver anden Android-enhed med NFC via din Google-konto. Pengene bliver øjeblikkeligt overført til din bankkonto. Både brugen af tjenesten og grænsen for betalingsbeløbet bestemmes af din bank.

Apple Pay

Denne betalingsmetode er kun tilgængelig for Apple-enheder. Du skal tidligere have registreret dit bankkort med Apple Pay. Pengene overføres øjeblikkeligt til din bankkonto. Både brugen af tjenesten og grænsen for betalingsbeløbet bestemmes af din bank.