close icon
Velkommen til Copykrea

Vi har opdaget, at du gennemser fra et andet sted til det, der svarer til dette websted. Vi har ikke et websted til det land, du besøger os fra, men vi har et verdensomspændende websted. Bekræft venligst hvilket websted du gerne vil besøge.


I alle vores print tilpasser vi dokumenterne til printerens margener og lader en hvid perifer ramme være for at sikre maksimal kvalitet. Hvis dokumentet har en anden størrelse, tilpasses det til papirstørrelsen.

A4

Mål 210 x 297 mm. Det er den mest anvendte og almindelige størrelse og er ideel til udskrivning af noter, officielle dokumenter osv.

A3

Mål 297 x 420 mm. Det er præcis dobbelt så stort som A4 og er ideelt til udskrivning af plakater, planer, plakater osv.

A5

Mål 148 x 210 mm. Det er præcis halvdelen af størrelsen af A4 og er ideelt til kalendere, notesbøger osv.

Normal

Navigator 80 gram papir. Det er det bedste konventionelle papir på markedet. Dets hvidhed, silkeagtige tekstur og vægt gør det til det ideelle papir til at printe dine noter, personlige dokumenter, osv.

Høj Kvalitet

Navigator 100 gram papir. Det har en tykkelse og hvidhed, der er overlegen i forhold til normalt papir, hvilket gør det til det ideelle papir til print af dokumenter, der kræver høj kvalitet, som præsentationer eller porteføljer. Hvis du har brug for at printe tosidige filer med en stor farveovervægt, forhindrer dette papir enhver gennemsigtighed under udskrivning.

Karton

Det har en vægt på 300 gram og er 100% hvidt. Dets tykkelse gør det til det ideelle underlag til at printe kort, plakater, dekorative ark, diplomer, osv.

Alt det papir, vi bruger, produceres gennem en cirkulær og bæredygtig proces og har derfor FSC- og Ecolabel-certificering og bidrager til beskyttelse af miljøet.

I alle vores udskrifter tilpasser vi dokumenterne til printerens marginer og efterlader en hvid kant for at sikre maksimal kvalitet. Hvis dokumentet har en anden størrelse, tilpasses det til papirstørrelsen.

Enkeltsidet udskrivning

Udskrivningen vil blive udført påden ene side af arket, hvilket efterlader bagsiden blank til at skrive, hvis det er nødvendigt. Dette er normalt den bedste mulighed for at udskrive plakater, præsentationer og mere.

Dobbeltsidet udskrivning

Udskrivningen vil blive udført påbegge sider af arket, hvilket reducerer antallet af ark, du vil modtage med halvdelen. Ved at bruge mindre papir bidrager du til miljøbevarelse, og dine trykte dokumenter vil optage mindre plads. Dette er den mest almindelige mulighed for omfattende filer med et stort antal sider.

På grund af kompleksiteten ved at konfigurere 2 sider pr. ark og 4 sider pr. ark er begge muligheder ikke kompatible med automatisk dokumentrotation.

1 Side pr. Ark

Dette er den mest almindelige metode til udskrivning. Hver side af dine dokumenter udskrives på den ene side af papiret. Den eneste tilpasning, vi vil foretage, er at tilpasse dem til det papirformat, du vælger.

2 Sider pr. Ark

Vi vil justere arkets størrelse for at placere to sider af dit dokument på hver side af papiret. På denne måde kan du markant reducere antallet af udskrevne ark, hvilket bidrager til miljøbeskyttelse og omkostningsbesparelser. Bemærk dog, at denne udskrivningsmetode reducerer side størrelsen med halvdelen, hvilket kan gøre læsning mere udfordrende.

4 Sider pr. Ark

Vi vil justere arkets størrelse for at placere fire sider af dit dokument på hver side af papiret. Bemærk, at denne mulighed yderligere reducerer antallet af udskrevne ark, men også skrumper størrelsen af hver udskrevet side til en fjerdedel, hvilket gør læsning endnu mere udfordrende.

Automatisk Rotation

Orienteringen af arket justeres automatisk til lodret eller vandret baseret på orienteringen af udskriftsfilen. Det anbefales at aktivere denne mulighed for dokumenter, der indeholder både vandrette og lodrette sider.

Lodret med Side Rotation

Udskrivning udføres i lodret tilstand, og papiret roteres på den lange side, dvs. drejer arket til venstre. Denne orientering er mest velegnet til dokumenter med lodrette sider. Hvis du har vandrette sider og vælger at aktivere automatisk rotation, vil de enten blive roteret for at passe til hele arks størrelse eller reduceret til papirets bredde, hvilket efterlader tomt rum øverst og nederst på dokumentet.

Lodret Side Rotation uden Automatisk Rotation
Lodret Side Rotation med Automatisk Rotation
Vandret med Over Rotation

Udskrivning udføres i vandret tilstand, og papiret roteres på den lange side, dvs. drejer arket opad. Denne orientering er mest velegnet til dokumenter med vandrette sider. Hvis du har lodrette sider og vælger at aktivere automatisk rotation, vil de enten blive roteret for at passe til hele arks størrelse eller reduceret til papirets bredde, hvilket efterlader tomt rum øverst og nederst på dokumentet.

Vandret Over Rotation uden Automatisk Rotation
Vandret Over Rotation med Automatisk Rotation
Lodret med Over Rotation

Udskrivning udføres i lodret tilstand, og papiret roteres på den korte side, dvs. drejer arket opad. Denne orientering er mest velegnet til dokumenter med lodrette sider. Hvis du har vandrette sider og vælger at aktivere automatisk rotation, vil de enten blive roteret for at passe til hele arks størrelse eller reduceret til papirets bredde, hvilket efterlader tomt rum øverst og nederst på dokumentet.

Lodret Over Rotation uden Automatisk Rotation
Lodret Over Rotation med Automatisk Rotation
Vandret med Side Rotation

Udskrivning udføres i vandret tilstand, og papiret roteres på den korte side, dvs. drejer arket til venstre. Denne orientering er mest praktisk for dokumenter med vandrette sider. Hvis du har lodrette sider og vælger at aktivere automatisk rotation, vil de enten blive roteret for at passe til hele arks størrelse eller reduceret til papirets bredde, hvilket efterlader tomt rum øverst og nederst på dokumentet.

Vandret Side Rotation uden Automatisk Rotation
Vandret Side Rotation med Automatisk Rotation
Grupperet

Alle dine filer vil blive bundet sammen i en enkelt bind. Vær opmærksom på, at hvis dine grupperede dokumenter overstiger 450-500 sider, vil bindingen blive delt op i flere bind, altid med forsøget på at gøre dem så ens som muligt og undgå at skære et emne midt over. Hvis dette kan være til besvær, anbefaler vi at sende os dine dokumenter allerede opdelt, med henblik på denne sidegrænse (der er ingen større spiraler, der tillader dette).

Individuel

Hver af de filer, du har vedhæftet, vil blive bundet individuelt. På samme måde, hvis nogen af dem overskrider 450-500 sider, vil bindingen blive delt op i flere bind, altid med forsøget på at gøre dem så ens som muligt og undgå at skære et emne midt over. Vi anbefaler at sende dem til os allerede opdelt, med henblik på denne sidegrænse, hvis det er besværligt for dig at modtage dem opdelt (der er ingen større spiraler, der tillader dette).

Standard

Vi vil printe forsiden ligesom resten af dokumentet, dvs. med den forudvalgte konfiguration, du tidligere har valgt (hvis du har valgt sort-hvid-print, vil forsiden blive printet i sort-hvid, og hvis du har valgt farveprint, vil forsiden blive printet i farver).

Farve 300 g

Vi vil printe forsiden af dit dokument i farver på 300 g karton. Det er en meget anbefalet mulighed, for eksempel til print af forsiden af en kalender eller en lærers notesbog.

Løst blac

Dine filer leveres trykt på løse ark. Det betyder, at de kommer lige fra printeren uden nogen form for efterbehandling.

Spiral Bundet

Dine filer vil blive indbundet i bind med plastspiraler og plastik- eller papirklapper (vi vil angive i konfiguratoren, hvilket materiale hver klap er lavet af). Vi har et bredt udvalg af farver, så du kan personliggøre din indbinding maksimalt. Bemærk, at det maksimale antal ark (ark) pr. bind er cirka 450-500 (der findes ingen større plastspiraler, der tillader dette). Hvis dine dokumenter overskrider dette antal ark, vil vi opdele indbindingen i flere bind og altid forsøge at gøre dem så ens som muligt og undgå at skære et emne midt over. Derfor, hvis dette er besværligt for dig, anbefaler vi, at du sender os dine dokumenter allerede opdelt uafhængigt og tager hensyn til denne arkgrænse.

Hæftefinish

Dine filer vil blive stiftet individuelt i øverste venstre hjørne af arket. Bemærk, at det maksimale antal ark (ark), der kan stiftes, er cirka 100. Hvis din fil overskrider dette antal, kan de ikke sendes stiftet. Vi anbefaler, at du sender os dine dokumenter og tager hensyn til denne arkgrænse, hvis du ønsker at modtage dem stiftet.

Laminering

Hvert ark vil blive lamineret med selvklæbende lommer på 80 mikron. Lamineringen vil beskytte dit dokument og forbedre dets visuelle udseende og holdbarhed.

Boret

Dine dokumenter vil blive punchet med to eller fire huller, afhængigt af den valg, du foretager i punch-sektionen af konfiguratoren. Du vil modtage dem klar til arkivering.

Du kan simulere det endelige resultat af din indbinding i vores konfigurator ved at vælge farven på spiralerne og omslaget.

Farve på spiral

Vi har 18 farver af plastikspiraler, så du kan tilpasse din indbinding mest muligt. Vi bruger en 4:1-procedure på alle, hvor der er 46 huller på den lange side af arket. Afhængigt af antallet af sider i dit dokument bruger vi en ring med den relevante diameter.

Farve på bagsiden

Vi har to typer af bagomslag: præget pap og plastik.

Præget pap

Bagsider lavet af præget pap giver mere styrke, er mere stive og tåler bedre tidens tand, hvilket gør dem ideelle til tykkere indbindinger. Du kan vælge mellem farver: sort, lilla, orange, grøn, vinrød, mørkeblå og mørkegrøn.

Plastik

Bagsider lavet af plastik er lettere og tyndere end dem af pap, hvilket gør dem mere fleksible. Dette materiale tåler bedre vand, så det kan rengøres med en fugtig klud, hvis det bliver snavset. De er tilgængelige i farver: pastelrosa, pastelgul, pastelorange, lilla, pastelblå, pastelgrøn, hvid, fuchsia, blå, rød og gennemsigtig (den sidste er ligesom forsiden, så du kan se den sidste side af dit dokument).

Farve på forsiden

Vores forsider er alle lavet af plastik, hvilket giver fleksibilitet og lethed til indbindingen. De fås i farver: gennemsigtig, gennemsigtig, gennemsigtig gul, gennemsigtig blå, gennemsigtig rød, gennemsigtig grøn, gennemsigtig orange, gennemsigtig fuchsia og gennemsigtig lilla. Det gennemsigtige omslag viser fuldstændigt forsiden af dokumentet og har en blank finish, mens de gennemsigtige også viser forsiden, men på en mindre tydelig måde og har en mat finish.

Hjælp os med at forbedre din ordre!

Vi skal afklare en detalje i din ordre for at sikre, at du modtager udskrifterne præcis, som du har brug for dem. Bekræft venligst følgende oplysninger.

Tilføj tom side

Din udskrift er tosidet, men vi ser, at du kun har dokumenter på én side. Som standard tilføjer systemet en tom side til slutningen af dokumenter med ulige sider for at opretholde rækkefølgen og begynde på et nyt ark. Men på baggrund af din filtype tænker vi, at du måske vil have, at dette ikke er tilfældet, og at det andet dokument vises på bagsiden af det første dokument, dvs. kombineret. Hvordan vil du have, at vi udskriver dem?

Som standard Hvert dokument vil starte på et nyt ark
Kombinér Det andet dokument vil blive trykt på bagsiden af det første
Hjælp os med at Forbedre Din Ordre!

Vi skal afklare en detalje vedrørende din ordre for at sikre, at du modtager tryk helt som du ønsker det. Bekræft venligst følgende oplysninger.

Gentag Dokumentet på Siden af ​​Siden

Dit dokument har kun én side, og du har anmodet om at få trykt flere sider pr. side. Ønsker du, at vi trykker denne side flere gange for at modtage et fuldt ark? Hvis ikke, vil din enkelt side som standard blive formindsket, og resten af ​​arket forbliver blankt.

Som standard udskriv kun eksisterende sider
Gentag side Gentag siden for at dække arket

Dit produkt er blevet tilføjet korrekt til indkøbskurven.