close icon
Velkommen til Copykrea

Vi har opdaget, at du gennemser fra et andet sted til det, der svarer til dette websted. Vi har ikke et websted til det land, du besøger os fra, men vi har et verdensomspændende websted. Bekræft venligst hvilket websted du gerne vil besøge.


Hyppige spørgsmål

Hvis du er stødt på problemer eller tvivl ved afgivelse af din ordre hos Copykrea, så fortvivl ikke, vi løser dem for dig her, og hvis du stadig er i tvivl, så kontakt os, og vi vil med glæde løse dem for dig.

Tvivl om trykning og overfladebehandling

 • LAVER DU BINDINGER?

  Naturligvis er spiralfinishen den mest efterspurgte på grund af det store antal muligheder, den tilbyder. Du kan vælge farven på coveret, bagcoveret og spiralen fra en bred vifte af op til 16 nuancer, der tillader mere end 900 forskellige kombinationer for et helt personligt resultat. Vi har også andre muligheder såsom grupperet efterbehandling (løse ark), hæftning, laminering osv.

 • HVOR KVALITET ER UDSKRIVERNE?

  Hos Copykrea bruger vi altid Navigator-papir og blæk af høj kvalitet, så dine kopier får den bedst mulige, skarpe og professionelle finish.

 • HVILKE UDSKRIVNINGSMULIGHEDER KAN JEG VÆLGE?

  Når du har uploadet dine filer, kan du vælge den type udskrivning, du ønsker: papirstørrelse og -type, dobbeltsidet eller enkeltsidet udskrivning, retning, antal sider pr. ark, antal kopier og efterbehandling.

 • BEGYNDER UDSKRIVNING AF HVER FIL PÅ EN NY SIDE?

  Ja, hver fil eller dokument udskrives på en ny side.

 • KAN JEG BINDE FLERE VÆRKER SAMMEN?

  Selvfølgelig binder vi dit arbejde, når du sender os.

 • KAN JEG UDSKRIVE UDEN KAMER?

  Det er ikke muligt at udskrive 'bleed' eller uden margener.

 • HVILKEN FORM FOR PAPIR BRUGER DU TIL UDSKRIVNING?

  Vi bruger altid premiumpapir af højeste kvalitet med FSC- og Ecolabel-certificering. Til vores 80 og 100 g print bruger vi papir af mærket Navigator, og til vores 300 g print bruger vi papir af mærket ColorCopy.

 • HVAD ER DET MINIMUM ANTAL ARK, JEG KAN SPIRALBINDE?

  Der er ikke noget minimumsantal af ark, der skal bindes.

 • HVAD ER DET MAKSIMALE ANTAL ARK JEG KAN SPIRALBINDE?

  Det maksimale antal ark (ikke sider), der kan indbindes i et enkelt bind, er 450-500. Derfor skal du være opmærksom på, at hvis dine grupperede dokumenter overstiger 450-500 ark, vil indbindingen blive opdelt i mere end ét bind, og du skal altid forsøge at gøre dem så ens som muligt og ikke skære en udgave over i to.

 • HVORDAN FORBEREDES DESIGNET AF DIN FIL FOR AT FÅ DET BEDSTE INDTRYK?

  Hos Copykrea redigerer eller ændrer vi ikke dine dokumenter, så de vil ankomme udskrevet, lige som du har sendt os filerne. Det betyder, at du bør lade en sikkerhedsmargen være fri for information på mindst 5 millimeter, så hullerne i spiralen ikke gennemborer teksten i tilfælde af indbinding.

 • HVAD ER DET MAKSIMALE ANTAL ARK, DER JEG KAN hæfte?

  Det maksimale antal ark (ikke sider), der kan hæftes sammen, er 100. Bemærk derfor, at hvis din fil overstiger dette antal, vil vi ikke kunne sende dem hæftet sammen. Som et tip, hvis du har flere dokumenter, og du ønsker, at de alle skal hæftes sammen, kan du opdele dem i temaer på 100 ark.

 • HVAD ER MATERIALET OG TYKKELSEN PÅ DE OMSLAG, DER BRUGES I INDBINDINGERNE?

  Vi har tre typer låg: PVC, polypropylen og præget karton. Det gennemsigtige frontlåg er lavet af PVC og har en tykkelse på 0,3 mm, og de gennemskinnelige og farvede frontlåg er lavet af polypropylen og har en tykkelse på 0,45 mm. Bagsiderne er lavet af præget karton, som er 0,8 mm tykt, og polypropylen, som er 0,45 mm tykt.

Tvivl om upload af filer til onlinekonfiguratoren

 • JEG UPLOADER EN FIL, MEN DEN INDLÆSERES IKKE, DEN BLIVE INDLAST HELE TIDEN:

  Sandsynligvis for stort til vores system, som kun understøtter filer på op til 100 MB. Men bare rolig, alt har en løsning! Da du kan uploade flere filer i samme rækkefølge, anbefaler vi, at du deler dem op for at løse problemet. Et råd? Opdeling af filer i lige sider forhindrer, at tomme sider udskrives midt i jobbet.

 • I HVILKE FORMAT SKAL JEG UPLOADE MINE DOKUMENTER?

  Du skal uploade dine filer i PDF-format. Hvis du har dem i et andet format, kan du bruge en online-konverter.

 • HVILKE ENHEDER KAN JEG UDSKRIVE FRA?

  Du kan sende os dine filer fra enhver enhed (mobiltelefon, tablet eller computer) med internetadgang.

 • HVILKE UDSKRIFTSFORMATER ACCEPTERER DU I COPYKREA?

  Filerne kan kun uploades til siden i PDF-format, men bare rolig, for hvis du har dem i et andet format, kan du bruge en online-konverter.

 • HVORFOR FÅR JEG EN FEJL VED UPLOADING AF EN FIL?

  Sikkert, den fil, du prøver at uploade til Copykrea, er større end 100 MB. Opdel det i flere filer, og prøv igen.

 • NÅR DOKUMENTERNE ER UPLOADET, KAN JEG BESTILLE DEM?

  Ja, når du har uploadet dem, kan du ændre deres rækkefølge og placere dem, som du vil, ved at bruge krydsikonet og trække dem til højre eller venstre. På den måde kan du nemt vælge deres placering.

 • ER DER EN STØRRELSESGRÆNSE FOR UPLOADING AF FILER?

  Ja, vores konfigurator understøtter kun filer op til 100 MB. Hvis din fil vejer mere, skal du derfor kun dele den op i flere for at kunne uploade den.

 • ER DET SIKKERT AT UPLOADE MINE DOKUMENTER OVER INTERNETTET?

  Copykrea er selvfølgelig en absolut sikker side, som garanteret af SSL-certifikatet (den lille hængelås, der går forud for webadressen, når du går ind på siden). Servicen er diskret og pålidelig.

 • HVORFOR LAGE KOPIER ONLINE?

  At lave dine kopier online er meget nemmere og mere behageligt, du bestiller dem hjemmefra, og du modtager dem der, uden køer eller komplikationer. Mulighederne er de samme som i en fysisk kopibutik: sort/hvid, farve, indbundet, hæftet mv. Derudover kan du uploade dine filer fra enhver enhed: mobil, tablet eller computer.

 • HVORDAN BEHANDLES MINE FILER?

  Alle de filer, du sender os til Copykrea til udskrivning, vil blive behandlet med den største fortrolighed. Kun personalet på vores produktionscenter og kundeservice, i hvilket tilfælde der er en hændelse, vil de have adgang til det.

  Filerne opbevares i 90 dage fra datoen for anmodningen om arbejdet, hvorefter de destrueres.

 • HVORDAN SKAL JEG GEMME MIT DOKUMENT FOR AT SIKRE, AT UDSKRIFTEN INDEHOLDER ALLE DE ELEMENTER, DET INDEHOLDER?

  For at sikre, at du modtager udskriften af dit dokument, som du ser det på din skærm, anbefaler vi, at du gemmer det og sender det til vores onlinekonfigurator i PDF/X-format. Dette format gør det muligt at gemme alle kommentarer, skrifttyper, billeder og andre elementer korrekt i dokumentet, med respekt for den oprindelige oprettelse i udskriften. Bemærk dog, at der er visse elementer, der kan indstilles som mærker, der ikke kan udskrives.

Tvivl om forvaltning og afgivelse af en ordre

 • ER DET PÅKRÆVET AT REGISTRERES FOR AT AFGIVE EN ORDRE?

  Nej, registrering er ikke obligatorisk for at afgive en ordre, men vi anbefaler, at du tilmelder dig for de mange fordele, det har: du får adgang til din ordrehistorik, du skal ikke udfylde alle felterne igen hver gang du foretager en ny ordre, og du vil modtage eksklusive tilbud og rabatter for at være en del af vores fællesskab.

 • JEG GAV EN FEJL MED AT AFGIVE MIN BESTILLING. HVAD KAN JEG GØRE?

  Kontakt os så hurtigt som muligt via e-mail [email protected], så finder vores kundeserviceteam den bedste løsning på dit problem.

 • HVORDAN KAN JEG FÅ ADGANG TIL SPORINGEN AF MIN ORDRE?

  Du vil modtage en e-mail, når ordren går til forberedelse og en anden, når den forlader vores faciliteter. Sidstnævnte vil blive ledsaget af sporingsnummeret, så du til enhver tid kan kontrollere dets status.

 • HVORDAN FÅR JEG EN FAKTURA FOR MIN ORDRE?

  Når du afgiver din ordre, giver 'Checkout' dig mulighed for at anmode om en faktura. Du skal blot vælge denne mulighed for at modtage den i din e-mail.

Tvivl om forsendelser og priser

 • HVOR MEGET KOSTER HVER KOPI?

  Hver sort/hvid kopi i A4-størrelse og vægt på 80 gram koster 0,35 kr. pr. side. Vil du have den i farve? Med de samme karakteristika (ark i A4-størrelse på 80 gram) og i farver koster hver side 0,65 kr.. Som du kan se, afhænger prisen for hvert tryk af de udskrivningsfunktioner, du vælger.

 • ER DER FORSENDELSESOMKOSTNINGER?

  Hvis din ordre overstiger 500 kr., er forsendelsen helt gratis; ellers har det en pris på 40 kr.. Alle ordrer pakkes omhyggeligt i en æske eller papkuvert, så de ankommer til den angivne adresse i perfekt stand. Hos Copykrea arbejder vi også med transportvirksomheder som GLS, DPD eller DHL Express, absolut pålidelige, meget hurtige og som ankommer overalt. Du kan få mere detaljerede oplysninger på vores side 'Forsendelsesbetingelser' (se her).

 • ER DER EN MINIMUMORDRE?

  Nej, få lavet så mange kopier, som du har brug for, ikke én mere og ikke én mindre. Forsendelsesomkostningerne vil være 40 kr., når de ikke overstiger 500 kr. og helt gratis, hvis ordren overstiger 500 kr..

 • HVORNÅR MODTAGER JEG MINE UDSKRIFTER?

  Generelt modtager du din ordre inden for 24 timer til 5 dage. For mere detaljeret information om leveringstider, se vores side "Produktion og forsendelsesmetoder" (se her).

 • HVORDAN MODTAGER JEG MINE KOPIER?

  Du modtager din ordre med den valgte finish og bekvemt pakket i en papkasse, så den når frem til dig i perfekt stand. Vi sørger for, at du ikke lider skade under forskydningen.

 • HVOR LEVERER DU?

  Til alle dele af landet.

 • HVORDAN KAN JEG KONTAKT COPYKREA?

  Du kan kontakte os via vores e-mail [email protected] eller på dette telefonnummer: [[TELEFONO]].

 • HVILKE BETALINGSMETODER KAN JEG BRUGE?

  Du kan betale med kredit- eller betalingskort eller via Paypal (Paypal giver sine brugere mulighed for at betale i rater). Du finder mere detaljerede oplysninger på vores side 'Betalingsmetoder' (se her).

 • SENDER DU UDEN FOR LANDET?

  Ja, vi sender internationalt. Hvert land har dog sit eget Copykrea-domæne til bestilling.