close icon
Velkommen til Copykrea

Vi har opdaget, at du gennemser fra et andet sted til det, der svarer til dette websted. Vi har ikke et websted til det land, du besøger os fra, men vi har et verdensomspændende websted. Bekræft venligst hvilket websted du gerne vil besøge.


Om os

Her hvor du ser os, var vi også de elever, der brugte så meget tid på at printe sedler, at de spiste ris med tomat resten af ​​måneden. Og netop derfor, fordi vi har betalt for kopier lavet på enhver måde til prisen for trøfler, er der Copykrea, den højkvalitets trykkeritjeneste med de laveste priser på markedet.

Fra vores værksted trykker, binder, pakker og sender vi dine dokumenter overalt. Uden køer og tidsplaner sparer du tid og penge, og du kan kontrollere selv den mindste detalje i din ordre. Du sender os dine filer, fortæller os, hvordan du ønsker dem, og vi leverer dem hjem til dig.

Vi har bestræbt os på at udvikle en meget enkel konfigurator, som du vil uploade dine filer til, og hvorfra du kan vælge tykkelsen og størrelsen på papiret, sort/hvid eller farvetryk, det antal kopier, du ønsker for hver dokument, antallet af sider pr. ark, typen af ​​indbinding og endda farven på ringene og omslagene. Du bestemmer og Copykreas kvalificerede personale gør det muligt.

Ansvarlig udskrivning

Hos Copykrea er vi engagerede i ansvarlig printning med det nyeste inkjet- og laserprintudstyr, bæredygtigt blæk og premiumpapir med FSC- og Ecolabel-certificering. I vores 80 og 100 g print bruger vi papir af mærket Navigator, og i vores 300 g print bruger vi papir af mærket ColorCopy, og begge virksomheder har forpligtet sig til at være CO2-neutrale.

Vores sociale engagement

Vi samarbejder med Ronald McDonald® Children's Foundation Spain gennem donation af dagbøger og notesbøger trykt i Copykrea til deres velgørenhedsmarkeder. 100 % af pengene fra salget af disse produkter doneres til Ronald McDonald Hus® i Madrid. Dette hus tilbyder velfærd og støtte til familier med alvorligt syge børn, som må rejse for at modtage medicinsk behandling. Hos Copykrea er vi forpligtet til at gøre verden til et mere omsorgsfuldt og retfærdigt sted for alle.