close icon
Velkommen til Copykrea

Vi har opdaget, at du gennemser fra et andet sted til det, der svarer til dette websted. Vi har ikke et websted til det land, du besøger os fra, men vi har et verdensomspændende websted. Bekræft venligst hvilket websted du gerne vil besøge.


Vores samvittighed er grøn

Hos Copykrea er vi tydelige på, at bæredygtighed og beskyttelse af planeten ikke bare kan være lette slogans at synge.

Vores samvittighed er grøn

Hos Copykrea er det klart for os, at bæredygtighed og beskyttelse af planeten ikke bare kan være nemme slogans at messe.

Vores mål er at finde en balance, der gør det muligt for os at bevæge os fremad uden at ødelægge miljøet. Så hvad gør vi for at undgå dette? Tja, hvad vi kan.

Til at begynde med, og da papir er grundlaget for en kopibutik, har vi besluttet kun at bruge FSC- og Ecolabel-certificeret papir. Med andre ord papir, der kommer fra ansvarligt forvaltede skove og sikrer en forpligtelse til miljøbeskyttelse.

Til alle vores 80 g- og 100 g-print bruger vi Navigator-papir. Og ikke kun fordi det er FSC- og Ecolabel-certificeret premium-papir, men fordi virksomheden har et CO2-neutralt engagement og er en pioner inden for storskala kulstofkompensationsprojekter. Hvad betyder det? De virker således, at mængden af ​​CO2, de genererer, er den samme som den mængde, de eliminerer. En forpligtelse, der, hvis alle virksomheder opfyldte, ville begrænse den globale opvarmning (ifølge eksperter) til 1,5 grader Celsius.

Af denne grund, selv om Navigator allerede opnåede en reduktion på 30 % i sine CO2-emissioner i 2021, og at 70 % af den energi, den bruger kommer fra vedvarende kilder, har det sat et mål for 2035, at reduktionen af ​​CO2-emissionerne CO2 øges til 86 % og 100 % af den energi, der bruges til at fremstille papiret, er vedvarende.

  

Til vores 300 g-print bruger vi ColorCopy-papir, et mærke, der ejes af virksomheden Mondi. Virksomheden har et stærkt engagement i nul afskovning, bæredygtig skovforvaltning og ansvarlige indkøb og er FSC- og PEFC-certificeret. De har også en handlingsplan (MAP2030), som er baseret på tre nøgleområder: løsninger inden for cirkulær økonomi, klimaforandringer og styrkelse og inklusion af teams. 

Vi har også forpligtet os til ansvarlig udskrivning med inkjet- og laserudskrivningsudstyr og brug af bæredygtigt blæk. Ligegyldighed er ikke en mulighed, når det handler om planeten.

TRYKBLÆK BÆREDYGTIG
NAVIGATOR ® PAPIR ØKOLOGISK
ANSVARLIG UDSKRIVNING MED MILJØET
VORES BEVIDSTHED ER GRØN

MILJØANSVARLIG UDSKRIVNING